پاورلیفتر

بدان که خداوند بر همه چیز آگاه است . پس بنگر که چگونه باید باشی ...

پاورلیفتر

بدان که خداوند بر همه چیز آگاه است . پس بنگر که چگونه باید باشی ...

همه چیز درباره کلسترول

قبل از هر چیز بگم که خیلی از محبت دوستای خوبم ممنونم که تو این مدت که نبودم به وب خودشون سر زدن و نظراتشونو دریغ نکردن . اما برای عکس بدون شرح ست قبلی اوصاف فوق العاده ای از شما عزیزان دیدم ... نتونستم قشنگترینشونو انتخاب کنم . انصافا همشون دلنشین بودن . انتخاب با خودتون ...

غول چراغ :‌ 

عشق است به آسمان پریدن 
صد پرده به هر نفس دریدن

اول نفس از نفس گسستن
اول قدم  از قدم بریدن

نادیده گرفتن این جهان را
مر  دیده خویش را بدیدن

زان سوی نظر نظاره کردن
در کوچه سینه ها دویدن

گفتم که دلا مبارکت باد
در حلقه عاشقان رسیدن

هادی عزیز :‌

رفتند و ما ماندیم.اما چگونه رفتند ؟ و ما چگونه می رویم ؟؟

و اما وصف زیبای داداش خودم در باره عکس (‌ دیوونه وبلاگ نشین )‌ :‌

اون نوری که از وسط درختا و کنار سنگ نبشته های قبر ها تلا لو می کنه نور امید در دل ادم زنده می کنه و یادآور می کنه که مرگ اگرچه غروب زندگی مادیه ولی تولد و طلوع یک زندگی ابدی و جاوید در یه دنیای دیگه ست!

همسفر من ... وبلاگ بی پایان . هم فلسفیشو گفته هم خودمونیش رو :‌

شرح عکس (فلسفی): شهید ٬ خورشید تابان انسانیت است
شرح عکس (خودمونی): خدا نور به قبرت بباره. اینجوری!

از همتون ممنونم . این قشنگترین کامنت ها بود درباره شرحی برای یک عکس بدون شرح !

=============

درباره کلسترول چه میدانید ؟

کلسترول یک ماده مومی شبیه به چربی است که توسط کبد در بدن ساخته می شود.
این ماده بخشی از هر سلول بدن را تشکیل می دهد و اعمال بسیار حیاتی دارد.
بدن ما به چند دلیل به کلسترول نیازمند است که عبارتند از:
- حفظ دیواره های سلولی سالم
- ساختن هورمون ها (مواد شیمیائی پیام رسان در بدن)
- ساختن ویتامین D
- ساختن اسیدهای صفراوی که به هضم چربی کمک می کنند.
به گزارش بخش بهداشت سایت اینترنتی یاهو ، گاهی اوقات بدن بیش از حد نیاز کلسترول تولید می کند و این کلسترول زیادی وارد جریان خون می شود.
سطوح بالای کلسترول در خون می تواند رگهای خونی را مسدود نماید و احتمال حملات قلبی را افزایش دهد.
در شکل زیر چگونگی رسوب کلسترول در دیواره عروق نشان داده شده است:
قسمت زرد رنگ مشخصه کلسترول رسوب کرده در دیواره رگ است که در بیماری آرترواسکلروزیس در دیواره عروق مشاهده می شود.
این حالت رسوب چربی و ایجاد پلاک در دیواره رگ ، نهایتا منجر به باریک شدن آن و اختلال در جریان خون می شود.
با مصرف چربی های اشباع شده ، نوعی از چربی که در غذاهای حیوانی از جمله گوشت و محصولات لبنی موجود است ، بدن کلسترول بسیار زیادی را تولید می کند.
علاوه بر کلسترولی که خود بدن می سازد ، درصد کمی از آن را هم از غذاها دریافت می کند.
تنها غذاهی حیوانی مانند گوشت ، تخم مرغ ، و فرآورده های لبنی حاوی کلسترول هستند. غذاهای گیاهی مانند میوه ها ، سبزیجات و دانه ها کلسترول ندارند.

انواع مختلف کلسترول

- کلسترول لیپوپروتئین با دانسیته کم (LDL) نوع بد کلسترول است و احتمال بیشتری دارد که موجب انسداد عروق و در نتیجه افزایش احتمال حمله قلبی شود.
- کلسترول لیپوپروئتین با دانسیته بالا (HDL) که نوع خوب کلسترول است و به خروج کلسترول بد از رگهای خونی کمک کرده احتمال حمله قلبی را کاهش می دهد.
البته بخش اعظم کلسترول توسط کبد ساخته می شود ، و تنها درصد کمی از آن از طریق غذا وارد بدن می شود اما هر چه مصرف چربی اشباع شده بیشتر باشد بدن ما هم کلسترول بیشتری می سازد.
بسیاری از افراد بدون مصرف دارو و تنها با رعایت رژیم غذائی مناسب و داشتن فعالیت بیشتر ، می توانند کلسترول خونشان را پایین نگه دارند.
با توجه به اینکه تنها غذاهای حیوانی حاوی کلسترول هستند ، غذاهای گیاهی که فاقد آنند می توانند جایگزین مناسبی باشند.


چربی های اشباع شده


این گروه از چربی ها بزرگترین عامل افزایش کلسترول نوع بد در خون محسوب می شوند.
همانطور که اشاره شد این نوع چربی در محصولات با منشا حیوانی از جمله کره ، پنیر ، شیر ، بستنی ، خامه و گوشت های چرب موجود است.
البته در برخی روغن های گیاهی مانند روغن نارگیل ، روغن خرما ، و روغن هسته خرما نیز وجود دارد.
لازم به ذکر است که اکثر دیگر انواع روغن های گیاهی حاوی چربی اشباع نشده و سالم هستند.
مصرف غذاهای حاوی چربی اشباع شده باعث افزایش کلسترول می شود که نهایتا منجر به تنگ شدن دیواره عروق و انسداد آنها می گردد.
نتیجه افزایش فشار خون و فشار وارده بر قلب برای حفظ جریان خون کافی در سراسر بدن است.
رژیم غذائی پرچرب بدلیل میزان کالری زیاد احتمال چاقی را افزایش می دهد که این خود دیگر فاکتور موثر در بیماری های قلبی است.


چربی های اشباع نشده

این نوع چربی ها در صورتی که جایگزین چربی اشباع شده شوند ، کلسترول بد خون را کاهش می دهند.
دونوع چربی اشباع نشده به اشکال مونو و پلی وجود دارند.
اکثر روغن های گیاهی مایع (بجز روغن نارگیل و خرما) از نوع غیر اشباع هستند از انواع چربی های اشباع نشده مونو می توان به روغن زیتون و کانولا اشاره کرد.
از انواع روغن های اشباع نشده نوع پلی ، روغن آفتاب گردان ، روغن ذرت ، و روغن سویا را می توان نام برد.
اما باید توجه داشت چربی اشباع نشده با آنکه بر نوع اشباع شده ارجحیت دارد و در کاهش کلسترول بد خون موثر است ، به دلیل آنکه که از کالری بالائی برخوردارند باید در مصرف آن نیز محدودیت قائل شد.

اسیدهای چرب ترنس

این نوع از چربی ها بهنگام جامد شدن روغن های گیاهی (همان فرآیند هیدروژناسیون) تشکیل می شوند و می توانند باعث افزایش کلسترول نوع بد و کاهش کلسترول نوع خوب شوند.
این نوع اسیدهای چرب در غذاهی سرخ شده ، کالاهای غذائی آماده (مانند دونات ، بیسکوئیت و شیرینی های خشک ، کلوچه) غذاهای فرآیند شده ، و انواع مارگارین یافت می شود.

چربی های هیدروژنه

به روغن هائی که جامد شده اند (مانند مارگارین و کره جامد) گفته می شود.
از مصرف غذاهای تهیه شده با این روغن ها باید اجتناب کرد چرا که حاوی مقادیر زیادی از اسیدهای چرب ترنس هستند که با ایجاد بیماری های قلبی ارتباط دارند.
به هنگام خرید مواد غذائی به برچسب آنها دقت کنید.واژه هیدروژنه یا اشباع شده بهم مرتبطند.
زمانی که هیدروژن به روغن آن اضافه گردد در واقع به چربی اشباع شده تبدیل می شود که این همان معنای واژه هیدروژنه است.

چربی های نسبتا هیدروژنه

این اصطلاح به روغن هائی اطلاق می شود که بخشی از آنها بصورت جامد در آمده است.
از غذاهای تهیه شده با این نوع چربی نیز باید پرهیز نمود ، زیرا آنها هم حاوی سطوح بالائی از اسیدهای چرب ترنس هستند که در ایجاد بیماری های قلبی نقش دارند .

برگرفته از BodyBuilding Persian Agency

منتظر نظرات و پیشنهادات سازنده شما هستم .

عکس های بدون شرح

برای دیدن تصویر در ابعاد اصلی کلیک کنید .

راستی بچه ها اگه درباره عکس های بدون شرحی که میزارم شرحی به ذهنتون میرسه بگین .

پرسش و پاسخ

من چون تنها زندگی میکنم خودم غذا درست میکنم
ظهر ها غذاهایی مثل ماکارونی - عدس پلو - کالباس - ماهی - میگو و ... میخورم
و شب ها میوه
میخوام بدونم تغذیم درسته یا نه ؟ بیشتر چی بخورم خوبه ؟
در مورد چربی هم منظورم پهلوهام هست که دوست دارم آب بشه


 در مورد عادات غذایی اطلاعات بیشتری نیاز هست؛ مثلا:
- آیا هر روز صبحانه می خورید؟ صبحانه تان شامل چه چیز هایی است؟
- چقدر در شبانه روز شیر و لبنیات می خورید؟
- آیا علاقه ای به خوردن میوه دارید؟
- در شبانه روز چند لیوان آب می نوشید؟
- هنگام تمرینات چه برنامه ی غذایی دارید؟؟
- و...

اگر هنوز فکر می کنید در تمرینات کم میارید، باید بیشتر روی عادات غذایی تون متمرکز بشید.
اصل کلی اینه که از تمام گروه های 4 گانه ی اصلی غذایی (نان و غلات، لبنیات، گوشت و میوه و سبزیجات) در طول روز استفاده کنید و
اعتدال رو هم رعایت کنید.
در صد چربی دریافتی از غذا برای یک ورزشکار باید کم باشه اما درصد بیشتری به کربوهیدرات و مخصوصا کربوهیدرات های کمپلکس مثل نان، برنج، سیب زمینی اختصاص داده می شه.

پیشنهاد می کنم قبل از تمرینات تون این توصیه ی ساده رو حتما عمل کنید و نتیجه اش رو بعدا به من بفرمایید:


دست کم یک ساعت قبل از تمرین یک ترکیب کربوهیدراته مثل یک کیک ساده ی اسفنجی (نه شکلاتی!) میل کنید. درست قبل از تمرین 2-1 لیوان آب بنوشید.
حین ورزش و تمرین 3-4 لیوان آب بنوشید.
و بالاخره بعد از خاتمه ی تمرینات یک لیوان محلول قندی که ارزش انرژی زایی خوبی داشته باشد مثل یک لیوان شیر خرما یا یک لیوان شیر و موز بنوشید.

(این کار به بازیابی انرژی از دست رفته و ریکاوری عضلات شما کمک می کنه و جلوی خستگی مفرط رو می گیره. اغلب ورزشکاران از مقوله ی تخلیه ی گلیکوژنی غافلند و بدون اینکه بدانند احساس ضعف و خستگی زیاد می کنند، در حالی که با کمی دقت در برنامه ی غذایی و تمرینات می شه از این مساله پیشگیری کرد.)

ضمنا توصیه ی اکید می کنم از خوردن یک صبحانه ی خوب و کامل غافل نباشید!
یکی دیگر از توصیه های مهم مصرف درست میان وعده
snak برای شماست. بهتر است برای خود غیر از یک برنامه ی غذایی اصلی برنامه ی میان وعده ها رو هم در نظر بگیرید مثل مصرف مقداری برگه یا خشک شده ی میوه جات، موز و کشمش، سیب زمینی پخته و ...

اما در مورد آب کردن چربی های دور شکم که نوعی چاقی
آندروئید به حساب میاد زیاد عجله نکنید! این چربی ها به آسونی آب نمی شن! صبور باشید، برنامه ی تغذیه ای درست و کم چربی ای داشته باشید و تحرک تون رو هم همچنان ادامه بدید.

منتظر پیشنهاد ها و انتقاداتتون هستم ... ممنون .

همه چیز درباره فلکسی پلاکس

آیا تاکنون درد، التهاب و گرفتگی را در مفاصل خود تجربه کرده اید؟ آیا تاکنون به فکر پیشگیری از آرتروز و پوکی استخوان افتاده اید؟
سالخوردگی، بالا بودن وزن، عدم تغذیه مناسب در دوران جوانی و سایر عوامل موجب سائیدگی غضروفها و همچنین بروز دردهای آرتروز و مفاصل می گردد.
™FlexiPlus ( فِلِکسی پِلاس ) علاوه بر کاهش درد و آماس، به بازسازی مفاصل کمک میکند .
بیماری رایج آرتروز را می توان به دو نوع (OA Osteoarthritis) و (RA Rheumatoid) تقسیم نمود.
با مطالعات انجام شده بیش از صد نوع بیماری گوناگون می تواند موجب درد ، گرفتگی و در اغلب موارد سبب تورم مفاصل گردد. بروز تورم مفاصل و استخوانها هنگامی است که غضروفهای انتهایی استخوانها به تدریج دچار خوردگی می شود و نتیجه آن سائیدگی استخوانها با یکدیگر می باشد .این تورم اغلب در مفاصل دست، زانو، باسن و ستون فقرات مشاهده می گردد.
رماتیسم مفاصل (RA)اختلالی است که موجب تولید پادتن های مضر می گردد و به صورت کلی روی تمام مفاصل اثر می گذارد . سیستم ایمنی بدن به لایه بیرونی مفاصل حمله می کند در نتیجه موجب تورم مفاصل شده که این تورم در اطراف بافتها گستردگی بیشتری به خود می گیرد و به تدریج به غضروفها و بافت استخوانها آسیب می رساند .

علائم آرتروز:
تورم، درد، التهاب و گرفتگی مفاصل.
از علائم مهم آرتروز بویژه (RA) می توان به خستگی، التهاب، قرمزی وتورم اطراف مفاصل اشاره نمود.
عوامل موثر در آرتروز:

تا کنون عامل اصلی بروز آرتروز نا شناخته مانده ولی تحقیقات نشان می دهد که عوامل فراوانی در پیدایش این بیماری دخیل می باشند.

  • سن
  • جنس(زن ، مرد)
  • بالابودن وزن
  • آسیبهای ورزشی
  • آسیبهای ضمن کار ( حرکات مداوم یا حمل اجسام سنگین )
  • نوع شغل افراد

چگونه می توان مانع از بروز آرتروز شد و بطور طبیعی آن را معالجه کرد؟
ابتدائی ترین راه درمان، درمان با گیاهان طبیعی، ورزش و بهره گیری از رژیم سالم می باشد که از آسیب رسیدن به بافتها بیشتر جلوگیری می کند و موجب ترمیم مفاصل می شود.
™FlexiPlus تمام ترکیبات اصلی و مورد نیاز جهت باز سازی مفاصل و مقابله با التهاب را بطور طبیعی دارا می باشد .
ترکیبات:
™FlexiPlus حاوی تمامی ویتامینها و مواد معدنی ضروری نظیر ویتامین A،C،D،E،B1،B3،B5،B6،B12، فولیک اسید و بیوتین (ویتامینH) میباشد.
مواد معدنی: کلسیم، منیزیم و روی از جمله ترکیباتی است که در™FlexiPlus بکار رفته است.
Glucosamine Sulfate (سولفات گلوکازمین): ماده ای است که بطور طبیعی ایجاد می شود و یکی از عوامل اصلی در ساختار مفاصل بدن محسوب میگردد. کاهش آن به دلیل بالا رفتن سن و یا شوکهای روحی اغلب منجر به تورم مفاصل و استخوانها می گردد. مصرف Glucosamine Sulfate مواد اولیه را جهت تولید Chondracytes که در ایجاد غضروف مؤثرند فراهم می کند. همچنین Glucosamine بطور قابل توجه ای در کاهش ورم و درد در بیماران آرتروزی موثر می باشد.
ریشه Ginger: هزاران سال است که در هند و چین به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار میگیرد.Ginger یک آنتی اکسیدان و ضد باکتری قوی است، که به عنوان کاهنده دردهای عضلانی شناخته شده است.
Flaxseed oil (روغن بزرک): سرشار ازاسید Alpha- linolenic می باشد که در بدن به اسید چرب امگا 3 DHA وEPA تبدیل می شود .
تحقیقات نشان می دهد که EPA وDHA محافظ بدن در مقابل بیماریهای قلبی، کاهنده کلسترول بد، مقاوم کننده سیستم ایمنی بدن، بالابرنده عملکرد مغز و همچنین کاهنده دردهای مفاصل می با شند .
Soy lsoflavone: منحصراً در Legumes (بنشن) وSoy bean (سویا) یافت می شود. در رژیمهای غذایی که سویا به میزان بالایی استفاده می شود تاثیرات مثبتی روی متابولیسم استخوانها گذاشته همچنین از پوکی استخوان جلوگیری می کند .
Bee pollen (گَرده زنبور): یکی از کاملترین غذاهای طبیعی محسوب می شود. گرده زنبور به عنوان افزایش دهنده میزان تحمل، درد ، بردباری و شور و نشاط، تمرکز حواس و تقویت کننده رگهای قلبی و سیستم تنفسی شناخته شده است .
Rosemary leaf (برگ رزماری): ترکیبات ضد التهابی آن جهت درمان بیماریهای روماتیسمی و مشکلات گردش خون موثر بوده همچنین به عنوان تسکین دهنده مشکلات سوء هاضمه، سردرد و استرسهای عصبی مورد استفاده قرار میگیرد.
Green tea leaf ( برگ چای سبز ): به عنوان منبع موثری از آنتی اکسیدانهای درمان بخش که موجب سلامتی و طول عمر می شوند شناخته شده است. مطالعات نشان می دهد که چای سبز در کاهش التهابات ناشی از آرتروز موثر می باشد .

™FlexiPlus محصولی است از شرکت Inwellness که دارای ترکیبات داروئی با بهترین کیفیت و حاوی 24 نوع ویتامین طبیعی، مواد معدنی و گیاهی می باشد.
ترکیبات موجود در ™FlexiPlus بطور طبیعی و بدون هیچگونه عوارض جانبی موجب ساخت غضروف در بدن شده و مورد تائید کلینیکهای تحقیقاتی نیز می باشد .

تهیه شده در آزمایشگاههای مورد تائید FDA و پزشکان آمریکا می باشد.

™ FlexiPlus: ساده ترین راه برای مقابله با آرتروز و درد مفاصل، محصولی است که می تواند در ادامه زندگی سالم و با نشاط شما را همراهی نماید.

توجه: افراد بالای 18 سال یا دچار بیماریهای قلبی، فشار خون و دیابت، می توانند با دوز کم وتحت نظر پزشک اقدام به مصرف ™FlexiPlus نمایند.
روش مصرف:
سه روز اول : 1 عدد همراه صبحانه میل شود.
سه روز دوم: 1 عدد همراه صبحانه + 1 عدد همراه نهار
سه روز سوم: 1عدد همراه صبحانه + 1 عدد همراه نهار + 1 عدد همراه شام

توصیه می شود ™FlexiPlus را همراه با ویتامین E( روزی 1 عدد ) و بصورت مستمر ( حداقل 3 ماه ) استفاده نمائید. درضمن هنگام دریافت علائم بهبودی به هیچ وجه به میزان فعالیتهای سخت و شدید مبادرت نورزید.

FlexiPlus
Supplement Facts
Serving Size: 3 Capsule Servings Per Container: 90

Amount Per Serving
mg/iu/mcg
% Daily Value
Vitamin A (as Retinyl Palmitate and Beta Carotene)
2,500 iu
50
Vitamin C (as Ascorbic Acid)
25
42
Vitamin D3 (as Cholecalciferol)
100 iu
25
Vitamin E (as d-Alpha Tocopheryl Succinate)
30 iu
100
Vitamin B1 (Thiamin as Thiamin Mononitrate)
5
333
Vitamin B2 (as Riboflavin)
5
294
Vitamin B6 (Pyridoxine as Pyridoxine Hydrochloride)
18
90
Vitamin B9 (Folate as Folic Acid)
300 mcg
75
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin)
2 mcg
33
Vitamin H (as d-Biotin)
30 mcg
10
Pantothenic Acid (as Calcium d-Pantothenate)
5
50
Calcium (as Calcium Amino Acid Chelate)
12
1
Magnesium (as Magnesium Amino Acid Chelate)
6
1
Zinc (as Zinc Amino Acid Chelate)
15
100
Selenium (as Selenium Amino Acid Chelate)
50 mcg
71
Proprietary Blend
Glucosamine Sulfate (as Glucosamine Sulfate Potassium Chloride), Ginger Root (Zingiber officinales), Flax seed Oil, Soy Isoflavone (standardized to contain 40% isoflavones), Bee Pollen, Rosemary Leaf (Rosemarinus officinales), Green Tea Leaf (Camellia sinensis), Boron (as Boron Amino Acid Chelate)

آلبوم پاورلیفتر ها

Clive Henry

Clive Henry

برای دیدن تصویر در ابعاد اصلی کلیک کنید .

اگه درخواستی دارین مطرح کنین . سریعا پاسخ داده میشه  .

همه چیز درباره سونا !‌

سونا یکی ازفعالیتهایی است، که تقریباً همه ورزشکاران با آن آشنا هستند و در سطح قهرمانی و حرفه ای و آماتوری به آن توجه خاصی دارند، اما این که چه فوایدی دارد و چگونه باید از آن استفاده کرد، دانستن آن برای همگان بسیار لازم به نظر می رسد.

اولین بار، فنلاندی ها سونا( خشک) را به کار گرفتند. گفته می شود از هر 3 خانه در فنلاند، یکی دارای سونا است. همه از سونا می توانند استفاده کنند: پیر، جوان، مرد، نوزاد، خردسال و زنان باردار و حتی حیوانات، فقط باید پیش از استفاده با پزشک مشورت کرد.

فنلاندی ها معتقدند سونا بدن را از استرس ها و سموم آزاد می کند.

در سونا چه اتفاقی می افتد؟

به محض ورود به سونا، بدن به گرما واکنش نشان می دهد. درجه حرارت بدن به 39 درجه سانتی گراد می رسد. مویرگها گشاد می شوند. منفذهای پوست باز می شود و شروع به تعریق زیاد می کنیم. جریان خون و جابه جایی مواد در بدن افزایش پیدا می کند. تعداد ضربان های قلب از متوسط 70 به 100عدد در دقیقه می رسد. راههای تنفسی بازتر می شوند. تنفس بهتر و راحت تر انجام می شود و میزان دریافت اکسیژن بر اثر تاثیرهوای خشک و گرم بیشتر می شود به دلیل تغییرات سریع درجه حرارت، انعطاف پذیری (الاستیسیته) عروق بهبود می یابد . روی تنفس پوست تاثیرعالی می گذارد و باعث سریع شدن سوخت و ساز سلولیت(چربی زیر پوست ران و کپل) می شود. بر اثر گرمای سونا بر سرعت متابولیسم افزوده می شود و با کمک سونا سبک تر و لاغرتر می شویم.

غیر از این، سونا باعث بالارفتن مقاومت در مقابل عفونت های ویروسی می شود و با کمک سونا سبکتر و لاغرتر می شویم.

غیر از این ، سونا باعث بالارفتن مقاومت در مقابل عفونت های ویروسی می شود و دوباره سازی سلولها را تسریع می کند.

پیش از وارد شدن به سونا باید یک دوش عمیق بگیرید و سر را کاملاً خشک بکنید. در بدو ورود به داخل سونا، حتی المقدور در موقعیت خوابیده و با یک حوله بلند در زیر خود قرار بگیرید. از سکوهای پایین شروع کنید، زیرا درجه حرارت کمتر است. در شروع، زمان کوتاهی را در سونا بمانید و زمانی که بدن به آن عادت کرد تا 30 دقیقه در موقعیت بمانید.

  بعد از هر اقامت در سونا، تا حدود 1 لیتر مایعات از دست می دهید، پس لازم است مایعات زیادی قبل و بعد تعریق بنوشید. از نوشیدن قهوه، الکل و نوشیدنی های گازدار خودداری کنید. با شکم پر به سونا نروید. با شکم خالی نیز رفتن به سونا پیشنهاد نمی شود. 2 ساعت پیش از رفتن به سونا غذای سبک بخورید. قبل از خروج از سونا کمی نشسته، سپس بلند شوید. با این کار از سرگیجه احتمالی جلوگیری می کنید. اگر در سونا احساس ضعف یا سرگیجه کردید، از آن خارج شوید، به پشت بخوابید و پاهای خود را بالا بگیرید. بعد از خروج از سونا حتماً با آب سرد دوش بگیرید و یا داخل  یک حوضچه آب سرد شوید. زیاده روی نکنید فقط تا زمانی در سونا بمانید که برای شما لذت بخش است.

تفاوت میان سونای خشک و تر

سونای خشک، مشهورترین و پرطرفدارترین سونا در جهان است. نام آن از زبان فنلاندی گرفته شده و از چوب ساخته می شود. معمولاً وقتی صحبت از سونا می شود، منظور سونای خشک است، ولی سونای تر( ترک) و همچنین سونای روسی نیز معروف اند. در سونای خشک، درجه حرارت بین 80 تا 130 درجه سانتی گراد است. ولی در سونای تر بندرت از 50 درجه تجاوز می کند. سونای تر حداکثر درجه رطوبت را دارد.

به علت اختلاف در میزان رطوبت هوا سونای تر بعد از سونای خشک پیشنهاد می شود.

مزایای سونا متفاوت است. معروف است که تصویر ریه های انسان و به همین دلیل لازم است این پوست از مواد مضر پاک شود. سونا برای بهبود تنفس پوست نیز ایده آل است . تهویه بهتر پوست و سونا گرفتن مداوم، شانس سالم ماندن آن بیشتر می شود. سونا دردهای رماتیسمی را تسکین می دهد و لازم است دست کم یک بار در هفته به سونا رفت.

تذکر

پیش از رفتن به سونا با پزشک خود مشورت کنید. به افرادی که از بیماری های قلبی عروقی، ریوی و یا واریس رنج می برند، رفتن به سونا پیشنهاد نمی شود.

برای بعضی ها سونا مانند شوک است. باید محتاط بود و به سفارش متخصصان گوش داد و اصول تجربه شده را رعایت کرد.

چرب کردن پوست با روغنهای مختلف قبل از رفتن یا در حین حضور در سونا پیشنهاد می شود. معمولاً این کار را بعضی افراد برای تحریک تعریق خود انجام می دهند، که باعث خفه کردن پوست می شود.